Ovo su najtolerantniji horoskopski znakovi: Za sebe vole misliti da su stanovnici svijeta

Neki su znakovi vezani za domovinu i rodni kraj više od drugih, a u tu skupinu ponajviše spadaju zemljani i vodeni znakovi. S druge strane, pripadnici zračnih i vatrenih znakova nisu toliko vezani za mjesto rođenja. Za sebe vole misliti da su stanovnici svijeta, dok im je osjećaj pripadnosti jednom narodu manje izražen

U skladu s tim sastavili smo top-listu najkozmopolitskijih horoskopskih znakova.

Vodenjak

Vodenjaci su idealisti koji razmišljaju apstraktno i ne dijele ljude po nacionalnosti. Oni su najtolerantniji znak Zodijaka koji nikada neće osuđivati ljude koji su drugačiji. Oni će ih prigrliti i pobrinuti se da se osjećaju dobrodošlima. Ljudi rođeni u ovom znaku vole različitosti i smatraju da bi ljubav i tolerancija trebale biti ključne osobine ljudskog roda.

Strijelac

Ovi su kozmopoliti zaljubljeni u tuđe kulture. Rado uče strane jezike, egzotično se odijevaju i obožavaju daleke zemlje. Putuju kad god imaju priliku pa se iz prve ruku upoznaju s drugim običajima i kulturama. To im pomaže da razviju tolerantan um koji prihvaća sve rase, vjere i nacionalnosti i u svakoj pronađe nešto dobro.

Blizanci

Snalažljivi su, prilagodljivi i nisu posebno domoljubni. To bi podrazumijevalo spremnost na ratovanje, a oni nisu posebno ratoborni niti hrabri pa se radije pridržavaju pacifističkih uvjerenja. Vole ljude svih boja, religija i nacionalnosti, a jedino po čemu ih dijele jest je li im netko mentalno zanimljiv ili ne!

Ribe

Ribe podjednako vole cijeli svijet. Pate sa svima koji su ugroženi neovisno o rasi i kulturi. Njihova suosjećajnost ne poznaje granice pa se s pravom može utvrditi da u njihovom srcu ima mjesta za sve ljude kojima je potrebna pomoć i koji su na bilo kakav način prikraćeni. Nikada ne osuđuju i za svakoga imaju razumijevanja.

Komentari

Komentara

Pratite nas i lajkujte nas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*